KLANT: EMBED / GreenSoter / OPDRACHTGEVER: Statement Communicatie / WERKZAAMHEDEN: Ontwerp, Camera, Animatie, Titels

GreenSoter / Embed Engineering

Na twee jaar van samenwerking besloot het Chinese electronicabedrijf Greensoter om het Groningse Embed Engineering over te nemen. Deze overname werd feestelijk ingeluid tijdens een bijeenkomst in Forum Images Groningen. Hiervoor heb ik samen met Jelmer Buitenga een film, een productanimatie en live visuals gemaakt.

Embed Engineering ontwikkelt electronica waarmee alle apparatuur in huis gemonitord en gestuurd kan worden. Het Chinese GreenSoter maakt soortgelijke producten voor de zakelijke markt. Na twee jaar samen te hebben gewerkt, besloot Greensoter om Embed over te nemen.

In de film vertellen we wie de beide partijen zijn en welke nieuwe mogelijkheden er door de overname zijn ontstaan. Tijdens de productanimatie laten we alle producten zien die Embed en Greensoter tot nu toe al hebben ontwikkeld. Om de bijeenkomst extra aan te kleden hebben we live visuals ontwikkeld die te te zien waren tijdens de verschillende sprekers.

Zaal 2 van het Groninger Forum beschikt over zes beamers waarmee er naadloos op drie wanden kan worden geprojecteerd. Voor de live visuals en de productanimatie hebben we geprobeerd om zo veel mogelijk gebruik te maken van deze mooie projectieruimte.

Embed / Greensoter Bedrijfsfilm