KLANT: Groninger Ondernemingsprijs / OPDRACHTGEVER: Statement Communicatie / WERKZAAMHEDEN: Ontwerp, Camera, Animatie, Edit, Titels

Groninger Ondernemingsprijs

De Groninger Ondernemingsprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan “de meest excellente onderneming” van Groningen. Een deskundige jury kiest uit alle inzendingen drie genomineerden. Tijdens een feestelijke avond in de Martini Plaza wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Voor deze prijs heb ik samen met Jelmer Buitenga drie films, twee aftermovies en live visuals gemaakt.

In de drie films hebben we een kort portret gemaakt van de finalisten. Hierin laten we zien wie de mensen achter de onderneming zijn, wat ze doen en wat hun drijfveren zijn. Daarnaast hebben we de live visuals tijdens de uitreiking verzorgd waaronder geanimeerde wallpapers, titels en een animatie waarin de winnaar wordt onthuld. Van de uitreiking en de bijeenkomsten die daaraan vooraf gingen hebben we een aftermovie gemaakt. Deze wordt gebruikt op de website van de Groninger Ondernemingsprijs.

De Groninger Ondernemingsprijs wil het netwerk tussen bedrijven in het Noorden verstevigen. Dit netwerk hebben we gevisualiseerd en als rode draad gebruikt in alle films, animaties en visuals.

Nominatiefilm STOPAQ

Nominatiefilm OPHTEC

Nominatiefilm United Care

Winnaarsfilm

Uitreiking Groninger Ondernemingsprijs 2015