KLANT: Hardwell / OPDRACHTGEVER: KBK Visuals / WERKZAAMHEDEN: Animatie, Edit, Composit

Hardwell Carnival Live Visuals

Hardwell Carnival is een live show van Hardwell in Ushuaïa Beach Club op Ibiza. De gehele show stond in het teken van carnaval. Human canonballs, opwindapen, gespierde gasten en bezeten muzikanten passeren de revue. Aan de hand van aangeleverde illustraties heb ik zeventig VJ loops gemaakt voor deze show.

Door het thema had ik een grote vrijheid in de manier waarop ik de illustraties kon animeren. Muzikanten slaan hun drumsticks stuk en halen nieuwe uit hun oogkassen. Een gespierde gast laat zijn spieren pompen terwijl er neon-tatoeages op zijn lichaam verschijnen. Apen slaan elkaar met bekkens en kleine mannetjes vliegen als gekken door de lucht.

De karakters heb ik geanimeerd en voorzien van explosies, rook, kortsluiting, kwijl en andere effecten. Verder heb ik verschillende achtergronden gemaakt van losse elementen.

Dit was een ontzettend leuke opdracht om aan te werken. Zowel de opdrachtgever als Hardwell waren erg blij met het eindresultaat. De visuals zijn tijdens twaalf shows vertoond in Ushuaïa Beach Club op Ibiza.